Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední kapča

27. 4. 2008
Ahojky, tohle je tedy poslední kapča. Já vím, že je hodně zrychlená a hodně krátká. Omlouvám se, ale chtěla jsem ji co nejdřív ukončit, abych to měla za sebou. Prosím o komenty. Díky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,,Harry!"

 

,,Hermiono!"

 

Objaly se a chvilku tam stáli. Brumbál jen pozoroval setkání dvou přátel. Konečně se pustili.

 

,,Co tu děláš Hermiono? Máš být na tom výměnném pobytu."

 

Pousmála se.

 

,,Měla, ale nejsem. Bylo mi smutno, Rona jsem sice vydělalo dost často, ale chyběly mi ty společné okamžiky i s tebou. A taky tam byl úplně jiný režim, všude okolo samé víly a hlavně se na mě nedívali moc přívětivě, cítila jsem se jako vetřelec."

 

Přerušil ji Brumbál:

 

,,Harry, je po večerce. Vrať se na kolej. Slečna Grangerová se zítra zařadí do studijního programu."

 

Rozloučili se a Harry zamířil na kolej, Hermiona společně s Brumbálem do přiřazeného pokoje.

 

Ráno vyrazili na snídani všichni tři. Ron vydal radostný skřek, když uviděl za stolem sedět i Hermionu, rozběhl se k ní a objal ji.

 

,,Co tu děláš Hermi?"

 

Pošeptala mu to do ucha a sedla si zpátky ke stolu, Harry ji okamžitě seznámil s Viligries.

 

A tak čas utíkal velmi rychle a byl tu poslední školní den. Naši přátelé už za sebou měli Ovce a všichni je udělali. Jiní líp, jiní hůř.

 

O dva roky později.

 

Harry s Viligries si postavili dům v Godricově dole. Viligries již byla v osmém měsíci těhotenství. Harry učil v Bradavicích na postu učitele obrany proti černé magii,  i když se  o něj zajímalo o bystrozoské oddělení. Voldemort o nich nevěděl, strážcem svého domu ustanovili Hermionu. Nebáli se, že by je prozradila. Harry se totiž stal strážcem domu Hermiony a Rona.

 

Harry s Viligries si mysleli, že už je nic nového nemůže potkat, ale opak byl pravdou.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Senzace

(Alquamírë, 10. 7. 2009 13:36)

Tak před touhle povídkou smekám. Nápad je originální a je velice pěkně rozvinutý. Závěr mě příjemně překvapil. Nečekala bych od tebe takhle otevřenou poslední větu. Jestli napsat pokračování nebo ne, toť otázka. Samozřejmě by mě zajímalo, co s nimi bude, ale nejsem si jistá, jestli by to mohlo mít perspektivu. Je pravda, že to téma ještě rozhodně není vyčerpané, ale bojím se, abys ho nevyčerpala v průběhu a potomse netrápila, že nevíš, co dál. Celkově se mi to velice líbilo, bylo to vtipné, svěží, bez zbytečných kapitol navíc, prostě senzace.

Re: Senzace

(heru, 12. 5. 2011 11:54)

jj souhlas upe se vším bude další díl??

Od kámošky Janči

(Sumeček, 2. 2. 2009 11:27)

Máš to tu super líbí se mi to. Máš dobrý nápady a to se cení.

P.S.

(Arwen, 11. 12. 2008 15:23)

V příbězích nikdy nikam nespěch to se nevyplácí:)...vím to z vlastní zkušenosti

Výzva

(Arwen, 11. 12. 2008 15:22)

Je to pěkná povídka,ale řekla bych krátká a nerozvinutá.A pak mě zarazila poslední věta:Nemůže potkat,ale opak byl pravdou.Zakončení bylo zajímavé s tím,že si každý může udělat vlastní názor na úplný konec.Já být tebou napíšun ještě pokračování:)