Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ahoj, musím, i když nerada na chvilku pozastavat psaní, pokud si teda s tímhle problémem někdo z vás neví rady. Mám novej notebook a chce to po mě product key. No a když tam zadám ten, co mám na tom nalepén štítku, tak mi to píše že je nesprávný. Nedostanu se takhle vůbec do wordu a celého microsoftu. Dost jsem z toho na nervy.

Takže ahojky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-D

(Vina, 3. 5. 2009 16:47)

Jak už bylo řečeno, buď zajít ta kde jsi to koupila a tam se na to pozeptat, ale pokud se nepletu, tak to bude jenom problém s aktualizací, mohlo se stát, že to není aktualizované.
Taky mi to dělalo, a musela jsem to aktualizovat přes mobil, protože mi internet vůbec nešel.
První podívej jestli to po tobě nechce pouze aktualizaci, možná by to mohlo pomoct, pokud tedy sis ho neblokla tím, že jsi zapomněla heslo a zkoušela různé hesla. Občas se to stává a potom potřebuješ originální klíč, který by jsi měla mít na spodu notebooku. Pokud tam není, tak by měl být přiložený v příslušných dokumentech u cd, kde by jsi měla mít zálohovaný přímo tvůj sistém, který v počítači máš.
Jinak nevím co by to mohlo být.
Snad jsem ti alespoň trochu pomohla.
Vina

Pokud

(Cissy, 3. 5. 2009 14:35)

Jediná rada, kterou ti můžu dát je ta, abys zašla tam, kde jsi ho koupila a řekla, ať ti to zkusí spravit. Nic víc ti poradit nemůžu a dělat cokoliv jiného by tě mohlo stát záruku na tvůj nový přístroj. Měla jsi tam jet hned...

Abiword

(pozortucnak, 2. 5. 2009 16:41)

Kancelářských balíků je spousta...
Vetšinou ty freeware jsou porty linuxový programů...
Můžete vyzkoušet například Abiword
http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/kancelarske_aplikace/textove_editory/abiword/?g[hledano]=abiword&g[oz]=2.6.8

tak na chvilku

(Mysty, 2. 5. 2009 15:57)

Tak jo, sestřenka mi taky poradila open office, tak na to přecházím. Takže ale stejně dík Marku.

Ještě poznámka

(Marek, 2. 5. 2009 9:59)

Pokud nechceš být závislá na produktech od Microsoftu, tak zkus Open Office. Jsou totiž hodně podobné a zadarmo.

Rada

(Marek, 2. 5. 2009 9:46)

Aby ti někdo mohl pomoct, tak nejdřív bude púotřebovat vědět co máš za operační systém (které Windovs máš[2000, XP Home, XP Profesional, Vista Home Basic...] co nejpřesněj). Jinak ten problém se s klíčem by mohl být taky ten, že tam máš jiný typ Win, než tam byl od prodejce, třeba XP místo Vist.